EVENIMENTE

FUNdamental (4 – 6,5 ani)

Este copilul tau pregatit pentru a face fata acestei lumi aflate intr-o continua schimbare? 

. 

Programa Fa sT ra cK id  FUNdamental  a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 4-6,5 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ).

Fiecare sesiune de training la Fa sT ra cK id  ii provoaca pe copii sa-si foloseasca creativitatea , abilitatile de comunicare , increderea in fortele proprii , gandirea critica si logica  precum si abilitatile de lucru in echipa . Aceasta provocarea/stimulare continua se va transforma intr-un exercitiu de invatare care-i va pregati pe copii pentru scoala dar si mai important, pentru intreaga viata.

Pentru ca lucram cu copii iar ei se plictisesc repede, am impartit cele 96 sesiuni de curs in 12 module tematice (cate 8 sesiuni/modul) corespunzatoare tot atator domenii de activitate.

Scopul nostru principal NU este acela de a “baga” in capul copiilor informatii din toate aceste domenii ci de a-i implica activ in variate tipuri de activitati (experimente, jocuri de rol, activitati de lucru in echipa, videotaping etc.)  menite sa le dezvolte prin repetitie o serie de abilitati si comportamente esentiale in viata. Vezi detalii despre obiectivele programului FUNdamental.

Please enable javascript

 

Pentru a putea alege impreuna programul cel mai potrivit vei participa la o prezentare detaliata a programului, iar apoi la o pentru cel mic.

 


4 directii distincte in evolutia copiilor foarte mici

  • Capacitatea de concentrare
  • Abilitatile sociale si de relationare
  • Increderea in fortele proprii
  • Abilitatile de comunicare.

Este copilul tau pregatit pentru a face fata acestei lumi aflate intr-o continua schimbare?

Programa FasTracKids FUNdamental a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 4 si 8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ).