EVENIMENTE

Music (1,2 – 2 ani)

 

 

 

 

 

Muzica si joaca sunt doua elemente indispensabile copilariei. De aceea FasTracKids International si-a completat portofoliul de programe prin achizitionarea programului ABC Music&Me, cel mai bun si cunoscut program de educatie a simtului musical, in SUA.

 

Muzica, este dovedit stiintific, ca stimuleaza invatarea limbajului inclusiv abilitati de ascultare necesare la gradinita si la scoala. Expunerea timpurie la muzica  mbunatateste memoria si atentia, dezvolta creierul, si are efecte pozitive in ceea ce priveste abilitatile matematice. Rezultatele programului se observa pe intreg parcursul programului:

  • Combinarea muzicii cu miscarea creeaza modele noi de invatare si valorifica abilitatile motrice;
  • In cardul lectiilor, se intrepatrund momente structurate cu momente flexibile, de exprimare libera;
  • Invatarea in grup dezvolta abiliati sociale, precum cooperarea si asteptarea randului, reduce inhibitia, creste stima de sine si creează sentimentul de apartenenta la un grup;
  • Muzica faciliteaza transferul procesului de invatare de la grupul formal spre intreaga familie, copilul va putea astfel sa isi introduca in rutina zilnica activitati din cadrul lectiilor;
  • Muzica reprezinta un limbaj universal pentru exprimarea emotionala, cu care copilul incepe sa se familiarizeze inca de timpuriu.

 

De asemenea, copiii vor fi incurajaţi să descopere diverse instrumente muzicale si sa se obisnuiasca cu acustica lor devenind astfel capabili sa faca distinctie intre diversele tipuri de sunete.

Si nu in ultimul rand, parintii vor putea accesa optional kit-ul ABC Music&Me care le permite sa continue acasa activitatea desfasurata de instructorii nostri in sala de curs.

 

Pentru a putea alege impreuna programul cel mai potrivit vei participa la o prezentare detaliata a programului, iar apoi la o pentru cel mic.

 

 

 


4 directii distincte in evolutia copiilor foarte mici

  • Capacitatea de concentrare
  • Abilitatile sociale si de relationare
  • Increderea in fortele proprii
  • Abilitatile de comunicare.

Este copilul tau pregatit pentru a face fata acestei lumi aflate intr-o continua schimbare?

Programa FasTracKids FUNdamental a fost special gandita pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 4 si 8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita pe parcursul a 96 de saptamani (cate o singura sesiune de doua ore in fiecare saptamana ).